Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası
Ağva Rehberi - Forum

Ana Sayfa Üye ListesiÜye Listesi Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları AramaArama
Kayıt OlKayıt Ol  LoginLogin ProfilProfil SSSSSS

bu sene agva ruzgarli:)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası -> Aktiviteler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RuZgArLI

MesajTarih: Pzr, 25 Nis 2004 8:27    Mesaj konusu: bu sene agva ruzgarli:) Alıntıyla Cevap Ver

evet ark lar ben agvalıyım fakat bi kaç senedir agvaya ihanet ediyorum. o kadar yer gezdim agvanın tadı başkaa.. fakat bu sene agva da kopuyorum.. sağdan soldan yandan mandan kop kop kop:) sıkı dur agva ruzgarli geri dönüyorr:) bunu yazan tosun:)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Misafir

MesajTarih: Pts, 26 Nis 2004 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selam aman haber verde sen ağvaya geldiğinde biz gitmeyelim olurmu Smile sonra rüzgara çarpılmıyalım dermişim Smile
Başa dön
Misafir

MesajTarih: Çrş, 28 Nis 2004 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm rüzgarlı yazın beraber koparız ixirde ok. Cool
Başa dön
Misafir

MesajTarih: Çrş, 28 Nis 2004 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[quote="Anonymous"]slm rüzgarlı yazın beraber koparız ixirde ok. Cool[/quote] bu arada ben sinem hani şu clubber_gs18 @hotmail hesabı Very Happy
Başa dön
RuZgArLı(kopma uzmanı)
Misafir

MesajTarih: Çrş, 28 Nis 2004 9:00    Mesaj konusu: kopmak ve inceliklerii Alıntıyla Cevap Ver

aynı zamanda "kopmak"kendi alanında bi çok parçaya bölünüyorr.. bunları ayırıcak olursak 1:kişisel kopuş(ttavsiye etmem)2:kişilerle kopuş(aşure misali çok karışık oluyor!fakat denemekte fayda var)3:çift kişilik kopuş(bunun açıklaması yok.. yaşamak lazıM:) e bide kopma sonrası varr.. bu konuyuda bi ara tartışırız:)
Başa dön
misafir
Misafir

MesajTarih: Sal, 08 Hzr 2004 8:27    Mesaj konusu: bak sen Alıntıyla Cevap Ver

ruzgarli sen amma çok şey biliyorsun öyle:) bana kopmak ve kopmak sonrası yaşanılanları uygulamalı olarak gösterebilirmisin:)
Başa dön
misafir
Misafir

MesajTarih: Sal, 08 Hzr 2004 8:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ruzgarli ben seni tanıyorum... agvada görmüştüm bi kaç kere o zamanlarda sana ruzgarlı deniliyorduu. ama hala o kadar yakışılımısın bilmiyorum:)
Başa dön
RuZgArLI

MesajTarih: Cum, 11 Hzr 2004 8:48    Mesaj konusu: öhö öhö öhhööö Alıntıyla Cevap Ver

o zamanlar dediğin hangi zamanlar dı acaba...?ama senin için büyük kayıp! beni sadece görmekle yetinmişsin Wink
Başa dön
misafir
Misafir

MesajTarih: Çrş, 16 Hzr 2004 8:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

madem öyle bu sene sadece görmekle yetinmeyiz Wink
Başa dön
arzular

MesajTarih: Çrş, 23 Hzr 2004 9:09    Mesaj konusu: burayada bakarsın artık Alıntıyla Cevap Ver

merhaba ruzgarlıı...artık hede'ye takılmıyorsun?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RuZgArLI

MesajTarih: Pzr, 01 Ağu 2004 6:57    Mesaj konusu: ŞURDAN BURDAN Alıntıyla Cevap Ver

hede değil heide!!!oranın ruzgarı artık beni serinletmiyorr.. hani bi deyim vardır "kendi yağında kavrulmak"işte bende şu sıralar kendi rüzgarımda savruluyorum!!
Başa dön
Misafir

MesajTarih: Sal, 07 Eyl 2004 5:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu ne yaaa? ağva hakkında bişeyler öğrenelim diye girdik; şu yazdığınız şeylere bak.. chat sitesine çevirmişsiniz mübarek Evil or Very Mad
Başa dön
RuZgArLI

MesajTarih: Çrş, 15 Eyl 2004 7:26    Mesaj konusu: şurdan burdan Alıntıyla Cevap Ver

agva hakkında çok büyük bir şey öğrendin farkında değilsin!!!! bunun cevabını merak ediceksin ama ...... çatlaaaaaaa...
Başa dön
cengiz

MesajTarih: Pzr, 17 Tem 2005 5:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm rüzgarlı kayalık diyorum çünkü başka muhatap bulacağımı sanmıyorum umarım yanılırım.
sana bir teklifim var.
ağva daki potansiyelini, kişisel özelliklerini öne aldığımızda geriye sadece bir kulüp kurmak kalıyor.
ne dersin
gizli saklı birşey yok herkes düşüncesini söylemeli

saygılarımla cengiz güçlü
Başa dön
kemahi

MesajTarih: Pts, 26 Tem 2010 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

balık nerde tutabiliriz ağvada
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası -> Aktiviteler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız