Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası
Ağva Rehberi - Forum

Ana Sayfa Üye ListesiÜye Listesi Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları AramaArama
Kayıt OlKayıt Ol  LoginLogin ProfilProfil SSSSSS

yok mu bi yardımsever?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası -> Konaklama
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mıyamıya

MesajTarih: Sal, 26 Eyl 2006 3:02    Mesaj konusu: yok mu bi yardımsever? Alıntıyla Cevap Ver

Nişanlımla ağvayı merak ediyoruz ve temiz,güzel manzaralı,fiyatı uygun (olursa iyi olur ama çok sorun diil) bir otel arıyoruz.tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı?riverside iyi gözüküyor öyle mi?
yok evlilik cüzdanı aranıyor yok gecekondu dolu yok oteller pis falan diyor millet bunların aslı astarı var mı?doğrusu gerildik bunları okudukça ama pek inandırıcı da değil..
çok soru sordum ama zaten bi yardımseverden cevap bekliyorum bunca soruya..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zeynepcomez

MesajTarih: Pzr, 08 Ekm 2006 6:44    Mesaj konusu: tranquilla Alıntıyla Cevap Ver

merhaba
ben az once agvadan geldim. ilk kez gitmistim. tranquilla diye bir otelde kaldik. kucuk sezsiz ve cok temiz bir otel. yemekleri de cok guzel. fiyatlari da uygun cok pahali degil. tavsiye ederim.
Başa dön
yağmurdasudamlası

MesajTarih: Cum, 20 Ekm 2006 8:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ağvada shelale otel de kaldım çok temizdi , çok sıcak bir ortam vardı tavsiye ederim ... 1 hafta kaldık ve hiç dönmek istemedik mutlaka gitmelisiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali

MesajTarih: Pts, 13 Ksm 2006 11:15    Mesaj konusu: Alesta Alıntıyla Cevap Ver

Ağva ya gitmeyi düşünüyorsanız size Alesta motel i tavsiye edebilirim.Tesis,yemekler kısacası herşey gayet güzel.Siz Ağva daki mekanlar hakkında söylenenlere aldırış etmeden alesta da gönlünüzce bir tatil geçirebilirsiniz! Smile
Başa dön
inciboncuk

MesajTarih: Pts, 31 Ağu 2009 9:36    Mesaj konusu: otel aramak ıcın zaman bence kaybetmeyın Alıntıyla Cevap Ver

agvanın carsısına gırer gırmez karsımıza gelen ılk otel asmalı kosk motel oldu.. gırdık baktık odaları cok guzel tertemız hemde dere ve denız manzaralı ısletme sahıplerı guleryuzlu.. aksamları kafetaryalarında ıctımız guzel caylar.. sabahlara kadar suren okey partılerı unutulmucak guzellıkte tavsıye ederım herkese...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası -> Konaklama Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız