Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası
Ağva Rehberi - Forum

Ana Sayfa Üye ListesiÜye Listesi Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları AramaArama
Kayıt OlKayıt Ol  LoginLogin ProfilProfil SSSSSS

Konaklama yardım.....

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası -> Ağva
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sln

MesajTarih: Sal, 30 Oca 2007 1:56    Mesaj konusu: Konaklama yardım..... Alıntıyla Cevap Ver

merhaba hafta sonu nişanlımla beraber ağvaya gitmeyi düşünüyoruz. Tüm otelleri inceliyorum forumları okuyorum ancak çok kararsız kaldım.
Daha önce gidenler yada oteller hakkında bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ece11

MesajTarih: Çrş, 07 May 2008 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de bi arkadaşımla gelicem sitelerine baktım falan ama kararsızım bir de 2-3 günlük bi konaklma ne kadar tutar ortalama bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. çünkü yemek konaklama ücretlerine ne kadar dahil ya da dışarda yemek istesek ne nedir neresi güzeldir hiç bir bilgim yok. şimdiden teşekkürler
Başa dön
ferhatkuscu

MesajTarih: Pzr, 27 Tem 2008 12:50    Mesaj konusu: var mı bilgisi olan Alıntıyla Cevap Ver

aynı konuda bende yardım istiyorum lütfen
Başa dön
robot_29

MesajTarih: Pzr, 01 Şub 2009 6:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar hafta sonu eşimle gidebileceğim ucuz ve temiz pansiyon var mı acaba:?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ağva Rehberi - Forum Forum Ana Sayfası -> Ağva Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız